Browsing Tag

Прв извештај на СЈО

Прв извештај на СЈО до Собранието на РМ

Првиот редовен извештај за работата на СЈО беше доставен на време до Собранието и до Советот на Јавни обвиинители, но и од двете институции останаа на ставот дека Специјалната обвинителка требало лично да реферира и да одговара на парашања