Browsing Tag

Q

„Дигиталниот војник“ шири лаги за пандемијата и медиумите и се заканува со убиства!

Купиштa лаги и дезинформации, покрај опасни закани за живот, се шират на Фејсбук од страна на „дигиталниот војник на Q армијата. Голем дел од лагите се однесуваат за „непостоечката пандемија со корона вирусот“