Browsing Tag

радари

Четврта среќа за набавка на радари за Охридското Езеро

ПРОЕКТ: МОНИТОРИНГ НАД УЧЕСНИЦИТЕ ВО ПЛОВИДБАТА Поради релативно долгиот брег на Охридското Езеро и постоењето на многу точки од кои е можен пристап за спуштање во вода на пловни објекти, намалена е можноста за контрола на Капетанијата…