Browsing Tag

Регулторна комисија за енергетика

АНАЛИЗА: Регулаторната комисија за енергетика под лупа на ревизорите!

Проблеми со дозвола за употреба на објект во кој е сместена РКЕ, забелешки во однос на исплатата на трошоци за потрошено гориво, тужби од поранешни вработени – финансиските извештаи и работењето на Регулаторната комисија за…