Browsing Tag

реставрација

Реставрирана Златковата кула во Кратово

ПРОЕКТ: САНАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА НА ЕНТЕРИЕРОТ ВО ЗЛАТКОВА КУЛА - КРАТОВО Проектот опфаќа комплетна реставрација на ентериерот и адаптација на објектот кој потекнува од 14 век. Носител: НУ Национален конзерваторски центар –…