Browsing Tag

ревизорски извештај за УЈП

АНАЛИЗА: Што покажа ревизијата – како работела УЈП?

Наодите што ги објави Државниот ревизор за работата на Управата за јавни приходи во 2016 година, покажуваат голем број недостатоци и случаи на работење кои се спротивни на законските процедури, пишува во неделната економска анализа…