Browsing Tag

рибино масло

Ако капсули од рибино масло топат стиропор, не значи дека истото ќе го направат и со човековиот…

Оваа објава што се споделува на Фејсбук инсинуира дека суплементите од рибино масло кои го топат стиропорот, истото би го направиле и со човековиот желудник. Но, со постот се покажува непознавање на хемиските процеси и реакции. Како што…