Browsing Tag

Роберт Ф. Кенеди

Кенеди никогаш не докажал на Врховниот суд дека задолжителната вакцинација треба да се укине

Врховниот суд на САД никогаш не одлучил за укинување на задолжителната вакцинација. На веб -страницата на највисоката северноамериканска судска институција која ги објавува сите казни, нема одлука за поништување на задолжителната…