Browsing Tag

Роберт Поповски биографија

Роберт Поповски

Министер без ресор во Владата на РМ, предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 14.05. 1967 во Скопје. Поповски е оженет и татко на две деца ОБРАЗОВАНИЕ -По образование е новнар. Има студирано и…