Browsing Tag

Роскомнадзор

Русија го прогласи опозиционерот Навални за „терорист и екстремист“

Ставањето на „терористичката“ листа на државната служба за финансиски мониторинг, „Росфинмониторинг“, значи дека Навални и членовите на неговиот тим се предмет на ограничувања на банкарските трансакции и треба да бараат одобрение секогаш…