Browsing Tag

рубља

Вредноста на рубљата не пораснала за 100 проценти во еден месец, како што невистинито се тврди во…

Објавата на Фејсбук датира од 28 април. На тој датум, рубљата, според престижниот „Блумберг“  во споредба со доларот била 72, односно за 1 долар сте можеле да добиете 72 рубљи. На 28 март, односно еден месец пред 28 април кога е објавен…