Browsing Tag

Руски воз

Нема докази дека руски воз носел нуклеарно оружје

Рецензираме напис кој преку сензационализам има тенденција да привлекува кликови и да ја дезинформира јавноста. Содржината тврди дека е објавено и видео на кое се гледа воз во Русија кој носи нуклеарно оружје...типичен пример за…