Browsing Tag

Русофобија

Руската амбасада во Скопје со закана дека „евидентираат“ неистомисленици, етикетирани како…

Руската амбасада во Скопје е единствена од регионот на Балканот која преку Твитер го пренела и превела „предупредувањето“ од Министерството за надворешни работи на Руската Федерација за зголемено ниво на „русофобија“ со напомена дека „сите…