Browsing Tag

С.Черкез

Основното училиште во с. Черкез, се уште без спортска сала

Вистиномер на самото место провери и утврди дека проектот не е ни почнат да се реализира иако се ветува од 2007 година ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Проектот за изградба на спортската сала во ова училиште беше ветуван неколку години по ред, но…