Browsing Tag

Садула Дураку биографија

Садула Дураки

Министер кој ќе раководи со Министерството за животна средина и просторно планирање во Владата на РМ предводена од Зоран Заев, избрана на 31 мај 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Роден е во 1960 година, на 21 јануари во Липково…