Browsing Tag

Самка Ибраимовски

Самка Ибраимовски

На 31.05. 2017 година Самка Ибраимовски е избран за министер без ресор во Владата на Република Македонија, а на оваа функцција беше до декевмри 2017 година. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Самка Ибраимовски е роден на 27.9.1954…

Еден поинаков „циркус“: Силвана Бонева во прислушуваните разговори

Истражната постапка на Специјалото јавно обвинителство, поранешната пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ од Струмица, Силвана Бонева, ја нарече „медиумско-политички циркус“. Причината за ова било истекувањето на информацијата кои лица во овој период ќе…