Browsing Tag

Сања Лукарвска

Клик-бејт наслов дезинформира дека е објавена важна информација за оние кои скенираат фискални…

Не е вистина дека има каква било важна вест за оние што скенираат сметки, како што се тврди во овој пост на Фејсбук. Наведеното за ,,важната вест за оние кои скенираат сметки" претставува претерување и е  неточно, зашто во постот и во…