Browsing Tag

Сашо Тасевски

Лажно се тврди дека цитокинската бура кај пациент настанала поради примена вакцина

Тврдењето во постот дека цитокинската бура кај момчето е последица на вакцината е лажно. Младиот човек при прераскажувањето на своето лично искуство на ниту едно место не тврди дека цитокинската бура настанала како последица на вакцина…