Browsing Tag

сатански бази

Поплавите се резултат на климатските промени, а не на подземни сатански бази

Силните врнежи на дожд кои што ги предизвикаа сегашните, но и претходните поплави се резулатат на климатските промени кои го зголемуваат испарувањето и на тој начин повеќе водена пареа доаѓа до атмосферата. Ова, а не подземни сатански бази…