Browsing Tag

секундарна мрежа

Гасификацијата на Неготино треба допрва да се спроведува

Гасификација на Општина Неготино Со вклучувањето на Република Македонија во проектот „Јужен поток“ и проектот за изградба на националната гасоводна мрежа, ќе се овозможи гасификација на општина Неготино. Со изградбата на…