Browsing Tag

село Балиндол

Спортската сала во училиштето во с. Балиндол, гостиварско, не е изградена

Ветување: Изградба на спортска сала во с. Балиндол, гостиварско. (Рок - до крај на мандатот, т.е. до мај 2017) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Кандидатот на Демократската унија за интеграција (ДУИ) за градоначалник на општина…