Browsing Tag

Сергеј Самсоненко

Изграден спортскиот центар „Јане Сандански“ – Самсоненко ќе стопанисува со него до 2049 година

Проект: Изградба на спортски центар „Јане Сандански“ Опис на проектот: На местото на старата сала „МЗТ“ ќе биде изграден спортски комплекс „Јане Сандански“ со јавно-приватно партнерство за што Општината објави оглас и склучи договор…