Browsing Tag

Северен Јоркшир

Фотографија од брат на починат британски војник, злоупотребена за споделување на религиозна приказна

Фотографијата е објавена во британски таблоид „Мирор“ на 5 декември 2019 година, а на неа е претставен војникот Фин Доерти, кој се придружил на армијата откако завршил 19 неделен тренинг во Северен Јоркшир.Тој на церемонијата ја носел…