Browsing Tag

Шапуриќ биографија

Зоран Шапуриќ

Министер без ресор во Владата на Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ - Роден е во 1958 г. во Ниш, во тогашна Социјалистичка Република Србија. ОБРАЗОВАНИЕ -Основното образование го завршил во Струмица, а во…