Browsing Tag

Штип – Радовиш

Се најавува стартот на изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш

Проект: Изградба на експресен пат Штип-Радовиш. Делницата Штип–Радовиш ќе се гради на ниво на експресен пат со широчина од 11,4 м, односно со две ленти за возење и две за застанување. Вкупната должина на делницата изнесува околу 38 км.…