Browsing Tag

„Слава на Украина“

Русија со (дез)информација околу убиениот војник кој пред да биде стрелан извикува „Слава на…

Убиството на војникот во украинска униформа, што го обиколи целиот свет преку социјалните мрежи и масовните медиуми само благодарејќи на тоа што не се гледаат егзекуторите, Амбасадата на Русија во РСМ се обидува да ја претстави како…