Browsing Tag

случајот „Пуч“

Случајот „Пуч“ и логиката на легендите од Дивиот Запад!

Досегашното држење на судот во случајот „Пуч“ кажува дека постои подготвеност целиот материјал во однос на овој процес да не им се даде ниту на Обвинителството, ниту на одбраната. Па така, врз основа на „екслузивни материјали“,…