Browsing Tag

„Смарт“

Зеленски не е оставен сам да се снаоѓа, а „смарт-мобилизација“ е пилот проект во најава

Наспроти изнесеното во објавата дека Зеленски е напуштен и оставен самиот да се снаоѓа. САД на 26 октомври испрати пакет со воена помош од 150 милиони долари за Украина, а Европската комисија исплати 1.5 милијарди евра од пакетот за…

„Тифани“ – СЈО се сомнева дека се купувалe долна облека и чанти преку фирма

Доказниот материјал упатува на основано сомнение дека за даночните 2008-2014 осомничената како управител на наведените правни лица, ја намалила основицата за пресметување на данок на добивка, го злоупотребила правото на одбивка на данок на…