Browsing Tag

солариум

Не, солариумот не може да помогне во борбата против коронавирусот!

Објава на Фејсбук тврди дека УВ светлината го уништува коронавирусот, без притоа да се наведе дека оваа светлина е „УВ Ц светлината“, која воопшто ја нема во солариумите. На овој начин граѓаните се наведуваат на погрешна информација дека…