Browsing Tag

Соловецки манаситр

Со вакцината не ви се менува геномот и не станувате плен на „трансхуманистичка агенда“

Во таа проповед на свештеникот Профириј од Соловецкиот манастир се изнесени низа дезинформации, како, на пример, дека вакцините се генетски модифициран, високотехнолошки продукт, што содржи протеини од ДНК, кои се вградуваат во човековиот…