Browsing Tag

солцијална патролна служба

Социјалните патролни служби во Ѓорче Петров почнаа да работат

Проект: Отварање на сервис на граѓаните -Патролна социјална служба за подобрување на системот на социјална заштита на социјалните случаи во соработка со Црвен Крст. Прибирање податоци за структурата на население по основ на:…