Browsing Tag

сонце

„Сонцето на Македонија“ не може да се наоѓа на валутата на БРИКС, затоа што БРИКС нема валута

Станува збор за симболична банкнота, која рускиот амбасадор во Јужна Африка, Илја Рогачев, му ја подарил на шефот на дипломатската мисија на ОАЕ, Махаш Саид Алхамели. БРИКС - неформална група на држави која ја сочинуваат Федеративна…

Земјата не е рамна, за тоа постојат многу докази

Теоријата дека формата на Земјата е рамнина или диск е научно отфрлена. Постојат многу начини да се докаже дека Земјата не е рамна. Една брза опција е да се провери библиотеката со слики на НАСА, која има и видео во живо на Јутјутб за тоа…

Грчки медиуми „се запалија“ поради сонцето од Вергина, кое веќе го нема во ЈП „Водовод и…

Еден грчки медиум викендов излезе со обвинувања дека во канцеларијата на генералниот директор на ЈП „Водовод и канализација – Скопје“ сè уште стојат тепихот и слика на ѕидот на коишто се наоѓа сонцето од Вергина. Написот е…