Browsing Tag

Songbird

Филмот „Songbird“ е нов, не е направен пред ковид-19 пандемијата

Проектот за филмот беше најавен во мај 2020 година и е американски трилер од категоријата научна фантастика базиран токму на ковид-19 пандемијата. „Songbird“ беше објавен преку опцијата премиум видео на ЈуТјуб на 11 декември 2020 година