Browsing Tag

сообраќајци

Нема видеонадзор како сообраќајците контролираат

Со овој проект планирано е да се воспостави видеонадзор на местото на кое полициските службеници вршат контрола на возила и возачи. Со тоа ќе се постигне поголема лична безбедност на полициските службеници при вршење на полициските…