Browsing Tag

спална

Лажна вест за интимни контакти меѓу Заев и Боки13

Поведени од клик-бејт трендот во новинарството, повеќе објави на социјалните мрежи го прават истото, со крајна цел поголем досег до читателската публика. Ги објавуваат таквите наслови и текстови и со тоа се вклучуваат во морето…