Browsing Tag

спасено бебе

Не постои „спасено шверцувано бебе“, ниту, пак, таква операција на спасување

Монтирана фотографија од наводно „спасено шверцувано бебе“ во тело на обработено мртво животно кое е наменето за продажба во месарниците, се користи за ширење лажни вести дека станува збор за спречена трговија на деца и тоа од симпатизерите…