Browsing Tag

сперма

Нема докази дека вакцините против ковид-19 влијаат врз плодноста кај мажите или жените

Не е докажано дека ковид-19 вакцините влијаат врз квалитетот на сперматозоидите, односно вакцините не влијаат врз плодноста ниту кај мажите ниту кај жените. Точно е дека квалитетната сперма сè повеќе се бара на пазарите и дека нејзината…