Browsing Tag

спонтан абортус

Нема докази дека вакцината предизвикува спонтан абортус, смрт и дека го менува генетскиот код

Во светот постои вообичаена стапка на спонтани абортуси. Тие се случуваат без вакцинација или со вакцинација, односно независно од вакциналниот статус на жената. Во врска со тврдењето дека вакцината е генетска, од досега презентираните…

Не е точно дека сите жени кои биле дел од клиничките испитувања за вакцината на „Фајзер“ доживеале…

Во светот постои вообичаена стапка на спонтани абортуси. Тие се случуваат без вакцинација или со вакцинација, односно независно од вакциналниот статус на жената. Вакви абортуси со дадената стапка во светот се случувале и пред да постои…