Browsing Tag

спор

„Фајзер“ плати 2.3 милијарди долари во судски спор, ама во 2009 година!

Информацијата дека „Фајзер“ треба да плати 2.3 милијарди долари е стара 12 години и не се однесува на лекови за коронавирусот, туку за лекот против болки - „Бекстра“ (painkiller), како и лекови за некои психијатриски дијагнози. Оваа…