Browsing Tag

спорни гласачи

Спорните гласачи ги виде ДИК

  Аналитичарот Сотир Костов, правник по вокација, а во моментот претседател на Комитетот за истражување на воздухопловни несреќи и сериозни инциденти на Република Македонија, во изјава објавена денеска (28.07.2016) вели дека во…