Browsing Tag

спортски центар

Обновено е спортското игралиште „Лепенец“

ВЕТУВАЊЕ: Ревитализација на спортскиот центар „Лепенец“ и повторно заживување на ФК „Лепенец“.  (Рок: 2018 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ветувањето за ревитализација на спортскиот центар „Лепенец“ и повторно заживување на…

Спортскиот центар со ергела во Злокуќани остана на хартија

 Проект: Изградба на спортски центар кај фудбалското игралиште на ул. Скупи со ергела во Злокуќани ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ветувањето за „изградба на спортски центар со ергела во Злокуќани“, е неисполнето ветување на градоначалникот на…

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес сала, но не и ветената сала за бокс

Проект: Реконструкција на втор дел од спортскиот центар во Ново Лисиче  Опис на проектот: Реконструкцијата опфаќа реконструкција на сала за фитнес и сала за бокс. (Средства: 35.000.000 денари Извор на финансирање: Буџет на Општината  …

Изграден спортскиот центар „Јане Сандански“ – Самсоненко ќе стопанисува со него до 2049 година

Проект: Изградба на спортски центар „Јане Сандански“ Опис на проектот: На местото на старата сала „МЗТ“ ќе биде изграден спортски комплекс „Јане Сандански“ со јавно-приватно партнерство за што Општината објави оглас и склучи договор…

Нема абер од спортско-рекреативниот центар во Пржино

Изградба на спортско-рекреативен центар на игралиштето Славија во населбата Пржино Изградба на спортско-рекреативен центар на игралиштето Славија во населбата Пржино, каде ќе се одржуваат спортски натпревари, подготовки и…