Browsing Tag

Стефче Јакимовски

Контраспин: Јакимовски да каже какви хирурзи има во Подржикоњ!?

Спиновите против СЈО очигледно даваат сè помалку резултат за спинувачите. Тоа го покажа и последната анкета на ИРИ според која СЈО ужива несомнена поддршка кај 63 отсто од испитаниците. Но, без оглед на тоа спинувањата продолжуваат