Browsing Tag

Стево

Каква алтернатива ни е Русија со плата од 400 евра, земја на 136 место на листата на корупција,…

Исток или Запад? Таа дилема за претседателот Стево Пендаровски е непотребна. Какви решенија за сиромаштијата и корупцијата може да биде Русија, ако таму просечната плата е пониска од македонската, а корупцијата повисока. Со прашање одговори…