Browsing Tag

Сухејл Фазлиу биографија

Сухејл Фазлиу

Министер за локална самоуправа во Владата на РМ, предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 30.09.1986 во Скопје. ОБРАЗОВАНИЕ -Средно училиште завршил во Скопје, „Д-р Панче Караѓозов“ од…