Browsing Tag

сурамин

Пет најпопуларни надрилекарства против ковид-19 во 2021 година

Во текот на пандемијата со ковид-19 социјалните мрежи беа преплавени со понуди за разни надрилекарства, третмани и „бабини деветини" за  лекување на заразата. Некогаш овие „лекарства“ се користеа за да се промовира превенција од…