Browsing Tag

сув мраз

Вакцините што пристигнаа од Србија се чувани соодветно со запазување на студениот синџир од -70…

Дали навистина вакцините стануваат неупотребливи и дали треба да се складираат на минус 80 степени цело време, или постои временска рамка во која што температурата може да биде пониска, е прашањето на кое се обидовме да добиеме одговор во…