Browsing Tag

Т.Н.Т.

Т.Н.Т. – Истрага за моќници кои уриваат од одмазда

Објектот во сопственост на Фијат Цаноски бил урнат по замисла и наредба од екс-премиерот, преку министерот за транспорт и градоначалникот на Гази Баба, а инспекторка во Општината го потпишала решението за уривање