Browsing Tag

Театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“

Театарот во Велес наместо 10,5 чинеше 12 милиони евра

ПРОЕКТ: ИЗГРАДБА НА ТЕАТАР ВО ВЕЛЕС  Изградбата на театарот во Велес е во завршна фаза и ќе биде промовиран во првата половина на оваа година. Со изградбата на новиот театар, Велес - градот на првото училиште на македонски јазик, првата…