Browsing Tag

тенковите на АРМ

Нема релевантен доказ дека се уништени словенечките и македонските тенкови донирани на Украина

Пребарувањето на интернет на веста за наводното уништување на тенковите кои беа донирани на Украина од страна на Северна Македонија и Словенија, покажува дека нема релевантен доказ дека такво нешто навистина се случило. Постои само такво…