Browsing Tag

тиниски игралишта

Изградено тениското игралиште во Драчево

Изградба на тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Проектот ќе се реалзира во соработка со Владата на Република Македонија и со Агенцијата за млади и спорт. (Рок за реализација: ноември 2015) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:…